За ресторанта

За доброто настроение на гостите се грижи ресторант "Барба", който предлага автентична българска обстановка, но в същото време е заведение с индивидуално излъчване. Разполага със зала за 40 места и лятна градина с 60 места.

Ресторант "Барба" отправя гостоприемното си послание към всеки, който търси уютна и отпускаща обстановка.

В приятните и топли летни вечери, сред зеленина и разнообразна музика, Ви каним да опитате разнообразните месни и безмесни специалитети от българската и европейската кухня, вкусни сачове, салати ,супи, пици и спагети, рибни и морски деликатеси и много други приготвени от майстори-готвачи с много любов.

За добро настроение отпийте глътка от подбраните маркови питиета, вина, ракии, аперитиви и коктейли сервирани с вкус. Уютната обстановка и перфектното обслужване Ви гарантират една добра почивка в сърцето на Обзор. И всичко това на изключително достъпни цени!

Домакините приемат резервации, изцяло съобразени с Вашите изисквания или с тези на съответния туроператор, чиито услуги сте решили да ползвате. Доверете се на нашия професионализъм и бъдете наши специални гости за едно незабравимо изживяване!

Очакваме Ви....